Beginpagina
Meestgestelde vragen
Ervaringen van klanten
CONTACT
Producten
INTERESSANTE PRODUCTEN Paranormaal
INTERESSANTE PRODUCTEN Remote Viewing
Neurofeedback en Peak Performance
BEWUSTZIJNSVERRUIMENDE KRUIDEN
Wetenschappelijk Onderzoek 8 coil SHAKTI / SHIVA
Your Psychic Stimulator de SHIVA
Your Consciousness Enhancer de 8 coil SHAKTI
Gebruiksdoeleinden/ werkwijze 8 coil SHAKTI/ SHIVA
Gebruikservaringen 8 coil SHAKTI en SHIVA
Aankoopvoorwaarden 8 coil SHAKTI/ SHIVA
Andere internetlinks
  REMOTEVIEWING Spirituele Gadgets Paranormaal!

Ontwikkel Paranormale Vermogens! -

  REMOTEVIEWING Spirituele Gadgets Paranormaal!
€ 347,00 (klik op de link onderaan deze pagina om direct te bestellen).

N.B. de originele cd's kunnen niet gekopieerd worden. De speciale werking waarbij gewerkt wordt met zeer hoge frequenties gaat dan verloren. 

 

Een bewezen stap per stap methode die elke keer werkt om rust in je hoofd te brengen en je geest te trainen in de korst mogelijke tijd, tot je een punt van stilte bereikt die zelfs de Daila Lama jaloers zou maken.

Een meditatie methode om je geest te trainen tot je een laserscherpe concentratie hebt, zodat je visualisaties met gemak en ijzersterke focus kunt vasthouden en je doelen zich manifesteren alsof je ze van een menukaart bestelt.

Eindelijk het volledige plaatje met al de details, zodat je precies weet wat je moet doen en je geen uren of zelfs jaren tijd verliest met te lopen zoeken, of misschien zelfs de halve wereld moet afreizen om dit te vinden. Beeld je eens in hoe snel je vooruit zou gaan als je kon stoppen met twijfelen of je het wel goed doet en zeker wist wat je moest doen.

Leer praktische methoden om meer energie te verzamelen uit verschillende zuivere, natuurlijke bronnen. Deze methoden zijn sowieso niet makkelijk te vinden, maar als ze al in boeken staan, worden ze vaak maar gedeeltelijk uitgelegd en daardoor verkrijg je maar een klein deel van de energie die je zou kunnen verzamelen als je de complete methode had. Ik leer je energie halen uit: de sterren, bomen en planten, water, aarde en lucht.

Een manier van mediteren die je energiedoorstroming in balans brengt, zodat de kundalini vrij en zonder problemen kan stromen.

Een aantal fysieke technieken die ik zorgvuldig selecteerde uit diverse methoden en waarmee je niet enkel grote hoeveelheden energie opwekt, maar die ook vlot door je lichaam doet gaan. De hoeveelheid innerlijke kracht die je hiermee opwekt is immens.

De exacte ademhalingsmethoden en intenties die je gebruikt bij de specifieke meditaties zodat je jezelf kunt concentreren op het doen van de methode en niet meer moet zitten twijfelen wat je nu eigenlijk moet doen.

Je leert wat de specifieke tijden zijn gedurende de dag die optimaal zijn om elke oefening te doen, daardoor maak je het jezelf al stukken makkelijker.

Hoe Weet Je Of Dit Programma Iets Voor Jou Is?

In het geval dat je eigenlijk niet zo goed weet of de meditatie die je doet, je wel vooruit helpt om je potentieel te benutten...  is de kans groot dat je een verkeerde methode gebruikt. 

Dan doe je er goed aan een methode te leren die je stap per stap uitlegt wat je nu eigenlijk precies moet doen om de bewustzijnsstaat te bereiken, zonder dat je daarover nog moet twijfelen.

Als het je soms overkomt dat je in slaap valt tijdens je meditatie, doe je iets verkeerd dat waarschijnlijk makkelijk kan worden verholpen. In deze cursus kun je ontdekken wat.


Je wilt leren hoe je jouw concentratievermogen en focus naar ongekende hoogten brengt? Leer dan hier hoe je de kracht van je gedachten enorm kunt doen toenemen.


Je hebt al genoeg vage theoretische cursussen gehad en wilt gewoon praktische training waarbij je aan den lijve ondervindt wat nu eigenlijk de bedoeling is?

Kort Samengevat

In een notendop is dit wat je gedurende het programma: Meditatie & Energie Cultivatie kunt verwachten:
 

 

DVD 1 : Meditatie

 • Een meditatie methode die wordt uitgediept tot in de details en erop is gericht jouw geesteskracht te ontwikkelen en je concentratie vermogen te verscherpen.

   

  • Ook wordt door deze specifieke vorm van meditatie jouw energiestroom door de chakras in balans gebracht. Hierdoor gaat je lichaam automatisch meer energie opnemen. Zo kan de kundalini energie op een veilige manier worden opgewekt.

   

  • Leer de voor- en nadelen van verschillende meditatieposities. Je krijgt stap per stap tot in de details uitgelegd wat je moet doen voor deze medititie: wat je met je lichaam moet doen en precies wat je met je gedachten doet.

   

 

 

 

DVD 2: Energie Cultivatie
 

 • Leer fysieke bewegingen die energie opwekken en op een erg krachtige manier door je lichaam stuwen. Dit is ideaal voor mensen die met healing of lichaamswerk bezig zijn, zo kun je steeds sterkere energie doorsturen.
 • Leer de specifieke ademahlingsmethode die jouw energieniveau op een veilige manier verhoogt.
 • Dit alles wordt op een gestructureerde manier aangeleerd, zodat je steeds meer energie kunt opwekken.
 • Leer energie verzamelen uit verschillende natuurlijke bronnen.

 

 

 

 DVD 3: Magie

 • Nadat je in DVD 1 hebt geleerd hoe je jouw energie in balans brengt en de kracht van je geest versterkt, en in DVD 2 hoe je jouw energie op een veilige en krachtige manier opwekt, leer je in deze DVD hoe je dit praktisch kunt aanwenden.

   

  • Techniek 1: De specifieke methode en ademhalingstechniek om telepathische boodschappen en commando's uit te sturen.

   

  • Techniek 2: Een methode om jouw empathische vermogens te ontwikkelen zodat je via telepathie informatie kunt ontvangen. Hierdoor kun je -zelfs van op afstand - ervaren wat een andere persoon ervaart.

   

  • Techniek 3: Een krachtige manier om jouw eigen realiteit vorm te geven door energie te laden met een specifieke structuur. Dit is het echte manifesteren. Deze techniek is erg krachtig en vereist een goede concentratie.

   

  • Tot slot wordt je een manier uitgelegd waarmee je jouw concentratie vermogen kunt trainen. Hoe sterker je concentratie, hoe krachtiger je energie kunt richten en dus hoe sterker je jouw realiteit op magische wijze tot stand kunt brengen.

   Het PAKKET is direct via Neuromanagement bij de distributeur te bestellen. Nergens goedkoper. Als u via Neuromanagement bestelt, via de onderstaande link, wordt een deel van de opbrengst aan Unicef geschonken. Druk op de onderstaande link>


Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 347,00
Top 5 bestsellers
Frequency Generator
Proteus Mindmachine brain entra..
Procyon Mindmachine brainentrai..
Sirius Mindmachine
Thoughtstreamer biofeedback met..
Winkelwagen
Zoek producten
 
 
Alle bedragen zijn inclusief btw
      Powered by CCV Shop eigen webshop