Beginpagina
Meestgestelde vragen
Ervaringen van klanten
CONTACT
Producten
INTERESSANTE PRODUCTEN Paranormaal
INTERESSANTE PRODUCTEN Remote Viewing
Neurofeedback en Peak Performance
BEWUSTZIJNSVERRUIMENDE KRUIDEN
Wetenschappelijk Onderzoek 8 coil SHAKTI / SHIVA
Your Psychic Stimulator de SHIVA
Your Consciousness Enhancer de 8 coil SHAKTI
Gebruiksdoeleinden/ werkwijze 8 coil SHAKTI/ SHIVA
Gebruikservaringen 8 coil SHAKTI en SHIVA
Aankoopvoorwaarden 8 coil SHAKTI/ SHIVA
Andere internetlinks
  REMOTEVIEWING Spirituele Gadgets Paranormaal!

Ontwikkel Paranormale Vermogens! -

  REMOTEVIEWING Spirituele Gadgets Paranormaal!

Behandel zeer effectief slaap, depressie en hoofdpijn(migraine)klachten.

€ 329,00

Op dit moment zijn meer dan 100 onderzoeken uitgevoerd naar CES (Electrostimulatie) bij mensen en 20 experimentele onderzoeken bij dieren. De overgrote meerderheid van het wetenschappelijk onderzoek is uitermate positief. Er zijn geen relevante bijwerkingen gerapporteerd. De methode wordt gecombineerd met coachings gesprekken. Op deze wijze wordt de effectiviteit verder verhoogd.  

Hoe werkt de methode?
De methode onderscheidt zich doordat het gebaseerd is op het idee dat de biofysica, die ten grondslag ligt aan de biochemie van het lichaam, ook een belangrijke rol speelt in het reguleren van alle levensprocessen. Artsen wordt geleerd dat er in het menselijk lichaam ongeveer 75,000,000,000,000 cellen aanwezig zijn die elk een elektrisch potentiaal over de membraan kennen, net als bij een batterij. De methode werkt door het verplaatsen van elektronen door de hersenen op verschillende frequenties, die samen bekend staan als “harmonische resonantie”. Dit normaliseert de elektrische activiteit van het zenuwstelsel en de hersenen, zoals gemeten door een elektro-encefalogram (EEG). De methode is o.a. effectief bij slaapproblemen, angst(en), stress en depressie etc. Het is een veilige methode.

Indicaties:Craniale elektrotherapie-stimulatie (CES)-technologie is voortdurend onderhevig aan intensieve onderzoeken en evaluatie door de internationale medische gemeenschap. De huidige bevindingen wijzen erop dat CES een effectieve behandeling is met vele toepassingen voor diverse syndromen waarbij pijn aanwezig is, en voor de behandeling va angst, depressie en/of slapeloosheidof voor de verlichting op korte termijn van al deze symptomen. In veel gevallen is dit de enig noodzakelijke therapeutische methode. Doeltreffende resultaten in de pijnbehandeling zijn tijdens en/of na de stimulatie vastgesteld in de pijnlijke lichaamsdelen, in aangrenzende gebieden en in gebieden wat verder verwijderd van de pijnlijke gebieden. Zoals met ieder therapeutische interventie zal niet iedereen resultaten bereiken met deze methode. De mate van succes zal afhangen van de aard van het te behandelen probleem, de algemene gezondheid van de patiënt en de behandelmethode.

Recente interesse in CES werd aangewakkerd door Robinovitch die in 1914 de eerste claim voor elektrische behandeling van slapeloosheid op zijn naam schreef. Het boek Electro-Sleep was in 1958 een van de eerste serieuze werken over CES. Het boek vormde de aanleiding voor onderzoek in Europa en de Oostbloklanden, maar ook in Zuid-Amerika, het Verre Oosten en tenslotte in de VS. CES-apparatuur was echter groot, onhandig en onbetrouwbaar; daarom kregen medicinale therapieën de voorkeur boven CES.

Voorzorgsmaatregelen:Bestuur in sommige gevallen geen mogelijk gevaarlijke machines of voertuigen gedurende enkele uren na de behandeling. Voorzichtigheid is geboden in gevallen waarin andere vormen van pijnbehandeling (pijnstillers) niet zouden worden gebruikt, zoals wanneer de bevorderlijke aspecten van pijn voor diagnose worden gebruikt of in gevallen waarin mensen een lichaamsdeel dat geen pijn meer doet teveel zouden kunnen gebruiken. De veiligheid van de stimulatie tijdens zwangerschap is niet vastgesteld. Er is onafhankelijke rapportage geweest van verlaagde bloeddruk door CES; zodoende moet voorzichtigheid betracht worden bij behandeling met CES bij het gebruik van medicijnen voor hoge bloeddruk.

Neveneffecten:Neveneffecten zijn meestal mild en gaan vanzelf over. Neveneffecten gezien in ongeveer 4.541 patiënten onder gecontroleerde, open, ongecontroleerde omstandigheden, bij artsenonderzoek en redelijkerwijs gekoppeld aan het gebruik van CES zijn duizeligheid (6 gevallen, 0,13%), huidirritatie/elektrode-brandwonden (5 gevallen, 0,11%) en hoofdpijn (9 gevallen, 0,20%). Langdurige CES-behandeling bij hoger dan noodzakelijke stroom kan duizeligheid of misselijkheid veroorzaken, die uren of dagen kan voortduren. Behandeling vlak voor het naar bed gaan kan door een verhoogde waakzaamheid moeite met het in slaap vallen veroorzaken. Het wordt aanbevolen CES ten minste 3 uur voor het slapengaan toe te passen. Paradoxale reacties zoals verhoogde opwinding/geprikkeldheid, verhoogde angst en slaapstoornissen kunnen voorkomen.

De uitvinding van de transistor in de 60-er jaren maakte de ontwikkeling van kleine, betrouwbare CES-apparaten mogelijk. Tegen 1975 fabriceerden een aantal bedrijven in de VS en Europa apparaten voor algemeen gebruik. In deze periode was het CES-onderzoek zeer actief en werden tal van wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. De meeste onderzoeken die tot op vandaag uitgevoerd zijn, wijzen uit dat CES een betrouwbare methode is voor de vermindering van angsten, depressie, pijn, slapeloosheid en de verbetering van cognitie. Extra onderzoek heeft uitgewezen dat CES een effectief middel is bij vermindering van spanning en verhoging van het IQ.

Alle onderzoek is nogal vaag over de effecten van het gebruik van CES op verschillende frequenties, en suggereert dat zowel lage als hoge frequenties effectief kunnen zijn voor verbetering van leerprestaties en het verminderen van angsten. Veel personen die CES tegelijk met AVE  (=een brainmachine) gebruiken, melden dat zij diepere ontspanning voor langere perioden ervaren. Behalve de toename van entrainment, stimuleert CES de productie van neurotransmitters. Deze neurotransmitters zijn noodzakelijk voor informatieverwerking, geheugen, energieniveau en lichamelijk welzijn. Wanneer onze neurotransmitters en endorfinen niet voldoende geproduceerd worden, kan dit leiden tot destructief gedrag en/of het gebruik van roesmiddelen als vervanging voor de "natuurlijke kick".
 


Vraag bestelinformatie aan
Top 5 bestsellers
Frequency Generator
Proteus Mindmachine brain entra..
Procyon Mindmachine brainentrai..
Sirius Mindmachine
Thoughtstreamer biofeedback met..
Winkelwagen
Zoek producten
 
 
Alle bedragen zijn inclusief btw
      Powered by CCV Shop eigen webshop