Beginpagina
Meestgestelde vragen
Ervaringen van klanten
CONTACT
Producten
INTERESSANTE PRODUCTEN Paranormaal
INTERESSANTE PRODUCTEN Remote Viewing
Neurofeedback en Peak Performance
BEWUSTZIJNSVERRUIMENDE KRUIDEN
Wetenschappelijk Onderzoek 8 coil SHAKTI / SHIVA
Your Psychic Stimulator de SHIVA
Your Consciousness Enhancer de 8 coil SHAKTI
Gebruiksdoeleinden/ werkwijze 8 coil SHAKTI/ SHIVA
Gebruikservaringen 8 coil SHAKTI en SHIVA
Aankoopvoorwaarden 8 coil SHAKTI/ SHIVA
Andere internetlinks
  REMOTEVIEWING Spirituele Gadgets Paranormaal!

Ontwikkel Paranormale Vermogens! -

  REMOTEVIEWING Spirituele Gadgets Paranormaal!
Hoe werkt de Alpha-Stim SCS nu precies?

De Alpha-Stim® maakt gebruik van het gegeven dat ons lichaam één groot elektrisch systeem is. Onze cellen ontlenen hun energie en veerkracht voor een deel aan elektriciteit. Deze hebben namelijk als eigenschap dat zij zich positief laden ten opzichte van elkaar. Daarnaast communiceren cellen met elkaar door middel van elektromagnetische signalen. Een goede voorziening van deze elektrische krachten in ons lichaam is dan ook van levensbelang zodat ons hele lichaam goed blijft functioneren.

Het exacte mechanisme wat aan de werking van de Alpha-Stim ten grondslag ligt, is nog niet geheel bekend. Uit onderzoek is wel duidelijk geworden dat de microstroom van de Alpha-Stim bepaalde zenuwcellen in de hersenstam activeert. Deze groepen zenuwcellen zijn verantwoordelijk voor de productie van serotonine en acetylcholine. Deze chemische stoffen verspreiden zich zowel door de hersenen als door het ruggenmerg. Door de activiteit van deze groepen zenuwcellen te veranderen wordt de productie van deze stoffen in sommige gebieden geremd en in andere gebieden gestimuleerd. Wanneer de productie van deze stoffen dus ontregeld is, brengt de Alpha-Stim deze weer in balans. Wanneer deze balans weer teruggekeerd is treden gevoelens als kalmte en ontspanning op, neemt de concentratie toe en verdwijnen gevoelens als stress en irritatie. Hoewel deze effecten soms al na een behandeling merkbaar zijn, zullen de veranderingen na meerdere behandelingen langduriger aanblijven en uiteindelijk blijvend zijn. Zonder (of met minder) medicijnen van uw klachten af!

CES helpt ook bij het verkrijgen van lucide dromen en het induceren van obe's.

Uit onderzoek blijkt verder dat wanneer er in ons lichaam ergens een stoornis (zoals een verwonding of een ziekte) optreedt, de polariteit in deze regio omdraait ( – wordt + en + wordt -). Hierdoor gaan systemen disfunctioneren omdat de cellen niet meer met elkaar kunnen communiceren. De Alpha-Stim® herstelt de elektromagnetische velden van cellen waardoor de cellen weer met elkaar kunnen communiceren. De natuurlijke balans in het lichaam wordt hierdoor hersteld, wat een positief effect op het genezingsproces heeft. Het gebruik van de Alpha-Stim® bij verstoringen en verwondingen leidt er dan ook toe dat de weefselstructuur zich tot factor 5 maal sneller herstelt. Dit effect is ondermeer aangetoond bij het helen van botbreuken, derhalve wordt er in de medische wetenschap vaak elektriciteit gebruikt voor het sneller laten genezen van een botbreuk.

Op deze site staat ook een ander (goedkoper) apparaat voor craniale elektro stimulatie. De Alpha-Stim onderscheidt zich door de grote gebruiksvriendelijkheid, simpelheid en klantvriendelijke verschijningsvorm. De Alpha-Stim is momenteel zeer populair in de VS!   


Vijf jaar garantie
Elke Alpha-Stim SCS is gegarandeerd vrij van materiaal- en productiefouten bij normaal gebruik voor een periode van vijf jaar. Vervanging van batterijen en accessoires valt niet onder de garantie. Zie de gebruikershandleiding voor volledige details.

Veilig en getest gebruik (met gratis professionale begeleiding)
De Alpha-Stim 100 is een medisch instrument van klasse IIa, type B. Het apparaat is getest door onafhankelijke externe bedrijven en in overeenstemming bevonden met de van toepassing zijnde standaarden voor de veiligheid van medische instrumenten en elektromagnetische richtlijnen. Als u een Alpha-Stim koopt, zullen wij u (indien gewenst) gratis in het juiste (meest effectieve) gebruik begeleiden (telefonisch en/of  via de email). 


Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 450,00
Aantal: Bestellen
Top 5 bestsellers
Frequency Generator
Proteus Mindmachine brain entra..
Procyon Mindmachine brainentrai..
Sirius Mindmachine
Thoughtstreamer biofeedback met..
Winkelwagen
Zoek producten
 
 
Alle bedragen zijn inclusief btw
      Powered by CCV Shop eigen webshop