Beginpagina
Meestgestelde vragen
Ervaringen van klanten
CONTACT
Producten
INTERESSANTE PRODUCTEN Paranormaal
INTERESSANTE PRODUCTEN Remote Viewing
Neurofeedback en Peak Performance
BEWUSTZIJNSVERRUIMENDE KRUIDEN
Wetenschappelijk Onderzoek 8 coil SHAKTI / SHIVA
Your Psychic Stimulator de SHIVA
Your Consciousness Enhancer de 8 coil SHAKTI
Gebruiksdoeleinden/ werkwijze 8 coil SHAKTI/ SHIVA
Gebruikservaringen 8 coil SHAKTI en SHIVA
Aankoopvoorwaarden 8 coil SHAKTI/ SHIVA
Andere internetlinks
  REMOTEVIEWING Spirituele Gadgets Paranormaal!

Ontwikkel Paranormale Vermogens! -

  REMOTEVIEWING Spirituele Gadgets Paranormaal!

(Over)leven met straling

Het is tegenwoordig een hot item. Met alle technische mogelijkheden die we ons wensen en ook al bijna niet meer kunnen missen, zorgen we er eigenlijk zelf voor dat er steeds meer straling aanwezig is. De mobieltjes, de decttelefoons, electrische installaties, electronica enz.enz. De (niet natuurlijke) straling neemt alleen maar toe.

  

   \"\"  

Wie zich aanpast, overleeft. (Darwin)
De i-Doh helpt daarbij.

 Genieten van uw gevoeligheid?  Het kan!!

Ervaar de vrijheid van leven en voelen die de i-Doh U geeft. Gevoeligheden worden rustiger, het leven veel duidelijker en de processen gemakkelijker, als de energieën kloppen. Een stevigere basis op persoonlijk- en zeker ook op zakelijk niveau.
 

 

 

De evolutie
- Is gevoeligheid een afwijking of een maatschappelijke uitdaging
- Zijn ADHD, DDHD, dyslectie, Pddnos enz ziektes?
- Waar komt die onrust vandaan?

Het is de evolutie waar we het over hebben. De toename van gevoeligheid is de basis. Alleen is ons maatschappelijk systeem er nog niet voor klaar. Mensen met een sterk ontwikkelde gevoeligheid lijken last te hebben van hun hele omgeving.
De aanpassing van mens en dier gaat verder en verder en het kan eigenlijk niet mooier zijn.

Onderzoek van twee jaar
Op zoek naar een verklaring voor het toenemen van de gevoeligheid heb ik honderden mensen gemeten wat hun basisfrequentie was op dat moment en de conclusie was dat 75 procent van de mensen gevoelig is en trond de 13 Hertz zit en de nieuwe tijdskinderen rond 14-14,4 Hertz .
De eerste i-Doh, de i-Doh Classic, produceert 13 en 14,4 Hertz.
De tweede i-Doh, de Future produceert 14,4 en 16 Hertz

Op zoek naar een verklaring voor het toenemen van de gevoeligheid heb ik honderden mensen gemeten wat hun basisfrequentie was op dat moment en de conclusie was dat 75 procent van de mensen gevoelig is en rond de 13 Hertz zit en de nieuwe tijdskinderen rond 14-14,4 Hertz .
De i-Doh produceert 13 en 14,4 Hertz.

 
De Theorie

Schumann frequentie
Vorige eeuw heeft mijnheer Schumann ontdekt dat de mens een basisfrequentie van 7,83 Hertz heeft of eigenlijk had.  Inmiddels heeft de aarde er een aantal bijgemaakt en produceert nu ook hogere frequenties zoals 13, 14,4 en 16hertz.
Die basisfrequenties zijn de basis voor het leven op aarde en zijn onontbeerlijk voor de mensen.

Gevoeligheid van de mensen hangt direct samen met de hoogte van de basisfrequentie. Hoe gevoeliger, hoe hoger de frequentie die opgepikt wordt. Hebben we een erg hoge basisfrequentie dan krijgen we ook een ander waarnemingsniveau. we voelen meer en zien ook meer. De extreem gevoeligen kunnnen hun gaven beter gebruiken zoals helderziendheid, helderwetendheid en heldervoelend. 

De basis frequenties zijn overal aanwezig maar niet in die sterkte die we nodig zouden hebben. Het gevolg daarvan is dat we inzakken, moe worden , ADHD en dyslectie krijgen, concentratiestoornissen hebben, slecht slapen en niet meer verder komen in het leven. Dan hebben we het niet eens over het gebrek aan levensenergie die ons zin in het leven moet geven.

 

De evolutie: Een hogere trilling
De mensheid is al heel lang bezig met op te schakelen naar een hogere trilling. Dit is een gevolg van de evolutie. Een onomkeerbaar en noodzakelijk proces waar veel mensen last van hebben of kunnen hebben.  Het opschakelen naar de hogere trillingen gaat niet zonder slag of stoot. De een wil wel maar kan niet en voor de ander is het juist andersom.  Algemeen gezegd; De mensen kunnen geen rust en balans vinden.  Met de i-Doh is er iets aan te doen.


Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 425,00
Aantal: Bestellen
Top 5 bestsellers
Frequency Generator
Proteus Mindmachine brain entra..
Procyon Mindmachine brainentrai..
Sirius Mindmachine
Thoughtstreamer biofeedback met..
Winkelwagen
Zoek producten
 
 
Alle bedragen zijn inclusief btw
      Powered by CCV Shop eigen webshop