Beginpagina
Meestgestelde vragen
Ervaringen van klanten
CONTACT
Producten
INTERESSANTE PRODUCTEN Paranormaal
INTERESSANTE PRODUCTEN Remote Viewing
Neurofeedback en Peak Performance
BEWUSTZIJNSVERRUIMENDE KRUIDEN
Wetenschappelijk Onderzoek 8 coil SHAKTI / SHIVA
Your Psychic Stimulator de SHIVA
Your Consciousness Enhancer de 8 coil SHAKTI
Gebruiksdoeleinden/ werkwijze 8 coil SHAKTI/ SHIVA
Gebruikservaringen 8 coil SHAKTI en SHIVA
Aankoopvoorwaarden 8 coil SHAKTI/ SHIVA
Andere internetlinks
  REMOTEVIEWING Spirituele Gadgets Paranormaal!

Ontwikkel Paranormale Vermogens! -

  REMOTEVIEWING Spirituele Gadgets Paranormaal!

WORDT NIET MEER VERKOCHT.

De “consciousness enhancer” (het  8 coil shakti brein stimulatiesysteem) zorgt o.a. voor:

Spirituele en persoonlijke transformatie!
Angsten en depressie (en boosheid/ agressie) kunnen er ook mee verminderd worden.  

Het systeem kan verschillende bewustzijnstoestanden creeren en piek/ verlichtingsmomenten opwekken. Het systeem kan verder worden gebruikt om meer Out of Body Experiences (OBE´s) te verkrijgen, lucide dromen op te wekken of remoteviewing te stimuleren. Ook wordt het toenemen van helderzende gaven, het krijgen van voorspellende dromen etc. genoemd.   

De diepte van meditatie wordt ermee vergroot.  De effecten van yoga en andere vormen van spirituele oefening worden vergroot.

Stemmingen worden ermee verbeterd.

Hoe werkt het systeem:

Het systeem kan worden aangesloten op de PC computer. Het systeem gebruikt 2 geluidskanalen.

Het brein reageert op door het systeem afgegeven magnetische signalen. Er wordt niet gebruik gemaakt van zogenaamde EMF- emissies.

8 spoelen, verdeeld over beide hersenhelften, maximeren de kansen op een spirituele ervaring of positieve bewustzijnsverandering. Sommige mensen geven aan dat het systeem hun leven ingrijpend op positieve wijze heeft veranderd.  

De spoelen kunnen op verschillende locaties worden geplaatst afhankelijk van het gewenste effect. In de (beschermde) software zitten verschillende programma´s.

In het laboratorium hebben vele mensen bewustzijnverruimende, mystieke en spirituele ervaringen gemeld.

Niet iedereen zal exacte dezelfde ervaringen opdoen met het systeem (door verschillen in de hersenstructuur en gevoeligheid), maar 7 jaren gebruikservaringen wijzen uit dat zelfs mensen met een mindere gevoeligheid een behoorlijk stuk op weg worden geholpen.

Diverse EEG signalen welke samenhangen met mystieke/ spirituele momenten zijn opgenomen en worden middels de software vertaald in magnetische signalen die worden afgegeven door de spoelen rond het hoofd. De meeste mensen beginnen na 10 minuten subtiele verschillen te voelen. Na een half uur worden de sensaties over het algemeen nog sterker. De sessies werken het best als de omgeving prikkelarm is (geen andere geluiden of afleiding).

De techniek is gebaseerd op de zogenaamde “Koren (of God) Helmet”. Een technologie welke in verschillende laboratoria is bestudeerd en getest. Er is in de media aandacht aanbesteed in de context van bijna-doodervaringen en veranderende staten van bewustzijn.  De eerste generatie van deze technologie is ontwikeld door Dr. M. Peringer en S. Koren. Het Shakti systeem benaderd de Koren (God) Helmet maar is niet geheel hetzelfde. Als u sessies gelijk aan de "Godhelmet" wilt ervaren, wordt aangeraden het uitgebreidere SHIVA systeem aan te schaffen (zie ook deze site). Op het SHAKTI systeem is wel een programma aanwezig dat enigszins de effecten van het experiment met de Koren Helmet benaderd.

Meditatie, yoga en andere spirituele activiteiten kunnen het beste 1 uur NA een sessie worden gedaan voor de meeste effecten. Aangeraden wordt om tijdens een sessie NIET te mediteren. Het is de bedoeling dat een sessie passief wordt ondergaan.  

Software vereisten

Software vereist: Windows 95 or later ~ Installation without changing the default directory. ~ Internet Explorer V. 4 or later (With JAVA enabled),~ 750mhz or faster processor is suggested.

Requires Windows 98, XP, ME, 2000 and Vista & Windows 7 (Windows 98 may require you to install runtime files)

Intel Macs, equipped with Windows operating system, can run the software for the 8 Coil Shakti.

USING THE SHAKTI SOFTWARE WITH AN EMULATOR UNDER LINUX, UNIX, OR MACINTOSH.

To run the Shakti software under Linux, Unix, or Macintosh, you MUST have an Emulator - a software that runs windows under these alternate operating systems.

MACINTOSH

You will need windows emulator, such as "Virtual PC" or "iemulator"(for MAC). Shakti For windows has been tested using Virtual PC, Version 7

Linux or Unix cannot run the Shakti software without an emulator.

Tested on Windows Vista 32-bit Operating System. Windows VISTA Information:The Shakti Software has been tested with Windows Vista, 32-bit operating system using a Sound Blaster Audigy Card.Shakti was able to perform its functions successfully.The volume was set at 25% of it's total output using the windows sound control.

 Veiligheid

In het laboratorium zijn vele proeven met het systeem gehouden. De systemen zijn veilig in het gebruik. Houd wel de aankoopvoorwaarden aan.  Vele duizenden mensen hebben de beide systemen de afgelopen jaren (zonder problemen) gebruikt en getest.

Aankoopvoorwaarden van het Shaktisysteem:

-gebruik het systeem volgens de aangereikte instructies en programma´s

-gebruik het apparaat niet als u een geschiedenis heeft van Epilepsy, Migraine of als je een beschadigd brein hebt (ongevallen, geboorte etc.).Gebruik het systeem ook niet als u denkt dat u Epilepsy heeft. Laat dit bij twijfel zelf nader onderzoeken.

-als u psychiatrische ziekten of mentale stoornissen hebt wordt ten zeerste aangeraden het (al dan niet) gebruik eerst met de behandelend psychiater/ arts te bespreken alvorens over te gaan tot gebruik. Personen die psychotisch (of op andere wijze labiel) zijn moeten het apparaat niet gebruiken.

-Niet gebruiken als u psychiatrische medicijnen gebruikt.

 -Linkshandigen moeten op een andere wijze gebruik maken van het systeem. Zie de nadere info over “linkshandigheid” op deze site.

-Niet gebruiken als u de Engelse taal niet machtig bent (en de instructies niet kunt lezen).

-Voor gebruik moet u minimaal 18 jaar zijn.

-Niet gelijktijdig gebruiken met andere stimulatie-apparaten (brainmachines, CES, TES etc.) en niet  in combinatie met drugs.

-gebruik alleen de bijgeleverde spoelen

-gebruik het systeem op eigen risico.

Sommige personen hebben lichte hoofdpijn gerapporteerd na of tijdens het gebruik. Deze kan worden verlicht door bv een asperientje te nemen. Probeer een ander programma uit waar je geen hoofdpijn bij voelt.   

 

 Geen producten aanwezig

 


Top 5 bestsellers
Frequency Generator
Proteus Mindmachine brain entra..
Procyon Mindmachine brainentrai..
Sirius Mindmachine
Thoughtstreamer biofeedback met..
Winkelwagen
Zoek producten
 
 
Alle bedragen zijn inclusief btw
      Powered by CCV Shop eigen webshop