Beginpagina
Meestgestelde vragen
Ervaringen van klanten
CONTACT
Producten
INTERESSANTE PRODUCTEN Paranormaal
INTERESSANTE PRODUCTEN Remote Viewing
Neurofeedback en Peak Performance
BEWUSTZIJNSVERRUIMENDE KRUIDEN
Wetenschappelijk Onderzoek 8 coil SHAKTI / SHIVA
Your Psychic Stimulator de SHIVA
Your Consciousness Enhancer de 8 coil SHAKTI
Gebruiksdoeleinden/ werkwijze 8 coil SHAKTI/ SHIVA
Gebruikservaringen 8 coil SHAKTI en SHIVA
Aankoopvoorwaarden 8 coil SHAKTI/ SHIVA
Andere internetlinks
  REMOTEVIEWING Spirituele Gadgets Paranormaal!

Ontwikkel Paranormale Vermogens! -

  REMOTEVIEWING Spirituele Gadgets Paranormaal!

Personal Polarizer


De Personal Polarizer is een mooi gestileerd apparaatje wat eenvoudig is om te hangen aan een koortje of kettinkje. Uiteraard kunt u het ook in uw broekzak, hemd of andere plaatsen doen. Wat u het prettigst vind. Het beste resultaat zult u ervaren door het op de borst of zonnevlecht te dragen.

De Personal Polarizer is een simpel doordacht oscillatie en antennesysteem. De gestemde ringen werken op de omgeving informatie waardoor inductie ontstaat en de oscillatie ringen gaan resoneren. Een kristal versterkt de werking. Een onbegrensd breed gamma van golflengtes wordt geabsorbeerd en geïnverteerd. Het resultaat is meestal meer rust en balans. U dient er vaak wel nog even aan te wennen.

Het beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle vormen van leven. De grote vraag naar steeds sterkere, effectievere, eenvoudige en niet kostbare ontstoring systemen, dagen ons als producent steeds opnieuw uit. Dat het voor sommigen niet direct te bevatten is, dat een simpel systeem zo effectief kan zijn is ons bekend. We geven u dan ook een geld terug garantie binnen een maand na aankoop. Mits het product in onberispelijke staat is. Onder tussen hebben we een jarenlange (meer dan 16 jaar) ervaring opgebouwd die we graag met u delen.

Afmetingen:
Hoogte met bevestiging: 6,2cm
Hoogte zonder bevestiging: 5,3cm
Breedte: 3,5cm
Personal Polarizer


Het is de meesten van u bekend dat schadelijke straling, die teweeggebracht wordt door microgolfketens, magnetrons, televisietoestellen, Tl-buizen, tv- en radarstations, microgolf zendtorens, masten, radio- en telefoonapparatuur, vooral dektelefoons, wi-fi, computers, het stroomnet, het gereedschap en apparaten aangedreven door wisselstroom. Naast het normaliseren van de elektromagnetische omgeving en reduceren van elektrosmog, wordt het energie veld (ook door velen ook wel aura genoemd) van biologische systemen aan gevuld door het wegwerken van belemmerende dissonante vibraties in hun elektrische velden.

Testen dmv elektro accupunctuur, spiertest, diverse meetsystemen als Prognos, Vega, Voll, methode Knapp en Fotonen emissie metingen, kunnen terstond laten zien dat er een verandering in het biologische systeem van een mens, dier, plant, enz ontstaat. Een methode die gebruikt wordt door onderzoekers is door de Polarizer op het gebied boven de navel te houden (ook wel zonnevlecht genoemd) en dan een vergelijkende meting of test te doen. Veel mensen houden zelf de Polarizer op de zonnevlecht en voelen meestal na enige tijd een vorm van ontspanning. Vooral kinderen en dieren reageren hier snel op.


Waarschuwing:
Er zijn ook gekopieerde systemen op de markt met soms verkeerd gerichte resonantie ringen en extreem zware edelstenen of kristallen. Wees voorzichtig hiermee, dit kan ernstig uw gemoed beïnvloeden.


De PERSONAL POLARIZER

De Personal Polarizer is het resultaat van vele jaren onderzoek door een aantal wetenschappers gespecialiseerd op het gebied van fysica, elektronica, chemie, biologie, metallurgie en vele ander gebieden. De belangrijkste voor het ontwikkelen van de Polariseerder was de van Rusland afkomstige wetenschapper George Lakhovsky. Hij werkte in Parijs, Wenen, Amerika en deed daar veel onderzoek op het gebied van oscillatie en resonantie. Hij is vooral bekend geworden door zijn ontwikkeling van de Multiwave Oscillator die hij samen met Nikola Tesla deed. Zijn proeven met kankercellen geïnfecteerde geraniums zijn zeer bekend. De geraniums die tumoren ontwikkelden werden behandeld met gestemde oscillatie (resonantie) ringen. Resultaat was dat de met tumoren belaste geraniums die een oscillatie ring hadden, gewoon verder groeiden en de tumoren verdwenen. De andere geraniums die ook tumoren hadden maar geen oscillatie ring stierven langzaam af. Deze geoptimaliseerde techniek met oscillatie ringen zit ook in uw Polariseerder.


WAAROM IS POLARISATIE ESSENTIEEL VOOR UW GEZONDHEID?

Menig expert beseft dat achteruitgang in vitaliteit voorafgaat aan verlies in gezondheid. Door verschillende spanningen verliezen we onze vitaliteit. Omdat biologische systemen elektrisch functioneren met eigen frequenties, zijn de kunstmatige spanningen van de stedelijke elektromagnetische omgeving zeer schadelijk. De vitaliteit wordt afgeremd en er ontstaan "ziekte-symptomen".

Door harmonisering van de elektromagnetische omgeving, herstelt de Polariseerder de samenhang in de elektrische velden van het lichaam en wordt alle informatie beschikbaar dat van essentieel belang is voor het optimaal functioneren van het lichaam. Polarisatie herstelt, versterkt en vitaliseert ook de normale frequenties voor cellulaire vibraties. Met vernieuwde samenhang en vitaliteit, aangenomen dat alle natuurwetten in acht genomen worden, kan het levensveld de biologische, brio-elektrische blauwdruk van het leven - de fysieke tegenhanger produceren zonder symptomen van storing.

Leg de Personal Polarizer op pijnlijke lichaamsdelen, die vaak onderliggende verstopping van levenskracht duidelijk maken. In een paar minuten per dag kunt u uw levensveld vrij maken van elektrische verstoring en verstopping in de energievloed, die pijn kan veroorzaken.


TESTEN MET KINESIOLOGIE (spierreflex test)

Testen met kinesiologie is een overtuigende manier om de voordelen van uw Personal Polarizer te toetsen. We nemen de deltaspier boven in de schouder en gebruiken die spier om alles te toetsen waarmee wij in contact komen. U moet net hard genoeg drukken om de terugvering en beweeglijkheid in de arm te toetsen, niet zo hard dat de spier vermoeid raakt. De vraag is niet wie er sterker is, maar of de deltaspier de schouder kan sluiten tegen de druk die uitgeoefend wordt. U toetst alleen maar tot het punt dat de schouderspier zwak wordt.

Om iemand te toetsen:
  • Laat de persoon rechtop staan met de rechterarm ontspannen langs de zij en de linkerarm parallel met de grond, elleboog recht en gesloten in die positie.
  • Ga voor de persoon staan en leg uw linkerhand op de rechterschouder van de persoon om de persoon te steunen. Leg dan uw rechterhand op de uitgestrekte arm, net boven het polsgewricht.
  • Zeg tegen de persoon dat u gaat proberen om de arm naar beneden te drukken terwijl de persoon dat moet tegenhouden met al zijn kracht.
  • Oefen nu snelle en stevige druk uit op de arm. Het idee is om de arm net hard genoeg naar beneden te drukken om het punt te vinden waar de deltaspier zwak wordt en de arm niet meer in positie kan blijven zonder de rest van het lichaam te gebruiken.
  • Neem nu een haardroger, scheerapparaat of ander apparaat dat in de hand vastgehouden kan worden en steek de stekker in het stopcontact.
  • Laat de persoon het aanzetten en toets de arm weer. De arm zal zwakker zijn dan ervoor. Er zal bijna geen kracht in zijn.
  • Zet het apparaat uit en toets de arm weer. De arm zal sterker zijn dan met de stroom aan.
  • Houd nu uw Personal Polarizer op de zonnevlecht. Doe het apparaat weer aan en laat de persoon het in zijn hand vasthouden. Toets de kracht in zijn arm. De arm zal veel sterker zijn dan daarvoor vanwege de harmoniserende effecten van de Polariseerder.


TEST VOOR POLARITEITS STROOMKRING OMSCHAKELING

Door een verscheidenheid van onnatuurlijke spanningen, waarvan door de mens gemaakte elektrische energie niet de geringste is, hebben de meeste mensen die in stedelijke gebieden getest zijn een (verkeerde) polariteitommekeer. Om eventuele polariteitommekeer te testen, laat de persoon de linkerarm strekken, elleboog recht, zoals hierboven beschreven.

Laat hem zijn rechterpalm op zijn hoofd zetten en toets.
Hij hoort sterk te zijn als zijn rechterpalm op zijn hoofd is en zwakker wanneer de achterkant van zijn rechterhand op zijn hoofd is. U zult waarschijnlijk ondervinden dat de meeste mensen zwak zijn wanneer ze sterk moeten zijn en sterk wanneer ze zwak moeten zijn. De polariteit is dan omgekeerd of omgeschakeld en eigenlijk werkt het systeem zonder behoorlijke energie en informatie.

U neemt de Polariseerder en houdt hem over de thymusklier of zonnevlecht (boven de navel) van de persoon en test opnieuw. De resultaten geven aan dat er een onmiddellijke correctie van het energie niveau is. Als de Polariseerder voor een poosje in deze positie vastgehouden wordt, zal de persoon in het algemeen "normaal" testen als de Polariseerder verwijderd wordt. Het resultaat is natuurlijk tijdelijk, tenzij de persoon stappen onderneemt om zichzelf te beschermen door zichzelf en zijn elektromagnetische omgeving te polariseren.

Stel de Personal Polarizer niet aan vocht of veel hitte bloot.

REACTIES

"Afgelopen vrijdag heb ik mijn Personal Polarizer ontvangen en meteen omgedaan. Wat is dat een super apparaatje! Ik ben een HSPer (hoogsensitieve persoon). Ik ben heel gevoelig voor alles wat 'normale' mensen niet voelen of ervaren. Met de Personal Polarizer voelt het alsof ik meer (in) mezelf ben. Ik kan het niet anders omschrijven. Ik heb totaal geen moeite gehad om aan het apparaatje te wennen. In tegendeel. Wanneer ik het af doe, omdat ik moet douchen bijvoorbeeld, wil ik het eigenlijk liefst zo snel mogelijk weer omdoen. Ik heb er zelfs mee geslapen en ben vroeg maar heel fit weer opgestaan. Mijn man heeft het apparaatje ook 15 minuten gedragen hebben en die ervaart veel meer rust. Bij deze bestel ik er dus ook eentje voor mijn man.
Vriendelijke groet, Mvr TP Leeuwarden"


"Ik heb de peronal polariser (ik noem hem Personal harmonizer trouwens) ontvangen. Ik ben zeer tevreden en verbaasd over het effect. De eerste minuut op mijn zonnevlecht voelde ik vanalles veranderen, waarna ik in mijn rust terecht kwam. Ik ben de hele dag opgewekt geweest. Ik kon vrij door de drukke binnen stad van Eindhoven lopen zonder energetisch gestoord te worden, wat normaal wel gebeurd met mij. Mijn vriendin die gestressed thuis kwam van haar werk, kwam binnen een paar minuten geheel tot rust toen ze de personal polariser op haar zonnen vlecht legde. Mijn vriend Jeroen was ook zo onder de indruk dat hij hem ook meteen heeft besteld evenals mijn vriendin Jamy.
Vriendelijke groet, Ivo uit Eindhoven"


"Ik heb ongeveer twee weken geleden mijn hanger binnen gehad, ik had er 1 extra besteld voor mijn man en zijn hem dezelfde dag gaan gebruiken en moesten inderdaad wel even wennen. Maar na twee dagen werd ik rustiger en pikte veel minder belastende energieën op van andere mensen. Dit gaf behoorlijk minder klachten en ik werd fitter! Dit is voor mij een uitkomst geweest omdat mijn vermoeidheid dus niet alleen van cvs kwam maar van die vervuilde energieën! Ik krijg veel meer werk verzet en dan met nadruk meer voor mezelf, ik deed veel voor andere maar weinig voor mezelf. Ik ben nu meer mezelf en dat voelt geweldig aan. Ook mijn man ervaart veel meer rust en komt meer aan zich zelf toe. De spanningen van andere kan hij meer bij de andere laten. ik ga de personal polarizer nu promoten aan vrienden en klanten in onze praktijk. Hessel en Joél Bedankt!!!!!
Met vriendelijke groeten, uit Terneuzen"


"Ik draag nu sinds 2 dagen de Personal Polarizer en ik merk een wereld van verschil. Mijn hele lichaam komt in rust. Het is toch ongelovelijk hoeveel invloed straling op een mens heeft en wat zo'n klein apparaatje voor je kan doen. Wat een superidee om zoiets te ontwikkelen. Mijn partner heeft hem 5 minuten omgedaan en voelde direct verschil. De spanning verliet als het ware haar lichaam. Daarom zou ik bij u nog twee Personal Polarizers willen bestellen. Met hartelijke groet, Mim en Roy"


Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 72,00
Aantal: Bestellen
Top 5 bestsellers
Frequency Generator
Proteus Mindmachine brain entra..
Procyon Mindmachine brainentrai..
Sirius Mindmachine
Thoughtstreamer biofeedback met..
Winkelwagen
Zoek producten
 
 
Alle bedragen zijn inclusief btw
      Powered by CCV Shop eigen webshop